PÅ BURK

    Alla oliver är gröna från början och skiftar färg efter mognadsgrad. Varje producent väljer skördetillfälle
    och sätt att preparera sina oliver.

    Spanska La Masrojana's Arbequina-oliver från Tarragona, Priorat är små med lite fruktkött. De är smakrika
    med en nötig ton. Deras svarta Empeltre-oliver från Aragón prepareras i en lag av vatten, havssalt och
    aromatiska örter som tas bort innan de läggs i burkar.

    Av dessa oliver görs även olivpatéer. Smakrika, aromatiska och goda att äta på crostini, i pasta eller till
    charkuterier och ostar.

    Våra italienska oliver kommer från Filippi & Martini i norra Italien, Ligurien och från familjen Mancino i
    syditalienska Puglia. Filippi & Martini tillverkar även grönsakspatéer och pesto på Basilica Genovese D.O.P
    av högsta kvalitet.

    Från Gravina på Siciliens östkust hämtar vi läckra inläggningar, såser, honung och marmelad.
    Alla råvaror håller högsta kvalitet och producenten Convivas produkter är mångas favoriter.

    Erbjudanden
    Erbjudanden
    Jetshop e-butik
    Här kan du skapa erbjudanden som du kan koppla till unika produkter.
    Senast köpta produkter
    Marqués de Valdueza 250
    Marqués de Valdueza 250 (1 kartong/6 st)
    Mancino Citron
    Mancino Citron (1 kartong/12 st)
    MancinopastaFarfalle
    Farfalle Fantasia (1 kartong/12 st)
    MancinoLinguadiSuocera
    Lingua di Suocera (1 kartong/12 st)
    Snabba leveranser Fri frakt över 3 000 kr Fakturabetalning